Medlemsförmåner

Vi arbetar ständigt för högre spannmålspriser

Och med ökade resurser kan vi bli ännu bättre på att företräda spannmålsodlingen. SpmO är en oberoende intresseförening som är med och påverkar och bevakar. Medlemsavgifterna går till att kunna arbeta med dessa sakfrågor som berör oss spannmålsodlare. Tänk vad det skulle kosta varje enskild spannmålsodlare att anlita någon enskild i dessa frågor. Idag är vår medlemsavgift arealbaserad, ett rättvist system för oss alla.

Utskick om träffar

Du får information om lokala träffar och möten i din brevlåda. Spannmålsodlarföreningen anordnar olika rabatterade studieresor, informationsmöten och träffar. En gång per år blir Du/Ni inbjuden till SpmO.s Riksmöte. En populär tillställning där du träffar likasinnade kollegor och folk från vår bransch.

SpmO hemsida

Här hittar Du aktuell information om vad som händer och de motioners vi har skickat in. Lokala träffar och möten kommer också att finnas här. Spmo har även Nyheter i media på vår hemsida, där du kan läsa om de artiklar som är av intresse.

Lantbrukets Affärer ingår i din medlemsavgift

Varje månad håller du dig informerad genom SpmO.s egna medlemssidor i LA, här skriver SpmO.s ordförande Johan Karlzén om vad som har hänt. Tidningen är full av LA.s krönikörer som lever och verkar i lantbrukets vardag och förstår den enskilde bondens verklighet.

Lantbrukets Affärer ges ut 12 gånger per år. Prenumerationen kostar 830 kronor per helår (inkl. 6 % moms), som medlem i SpmO ingår den i din medlemsavgift.

Rabatter hos Swedol

Nytt avtal med Swedol som ger dig som medlem 15% rabatt på deras ordinarie sortiment och 25% rabatt på Gesto arbetskläder. Fyll enkelt i din kontoansökan i din Swedolbutik, tala om att du är medlem i SpmO. Eller ladda ner din kontoansökan och lämna in den nästa gång du besöker din Swedolbutik.
» Nytt avtal Swedol + SpmO
» Kontoansökan Swedol

Rabatter hos Bergslagens Produkttjänst

Vi välkomnar Bergslagens Produkttjänst som en ny avtalspartner. De har ett brett utbud av kvalitetsprodukter främst från tillverkare inom EU. Allt från balplast som är tillverkad av 100% återvunnet material till marknadens mest effektiva pelletspannor. Företaget har en bred flora av produkter som täcker de flesta behoven inom jord och skogsbruk.

Gå gärna in på www.b-pt.se för att se hela utbudet.

• Första gången du handlar kontaktar du Lars-Erik på B-PT, då uppger du ditt medlems-nummer och dina kontaktuppgifter.

• SpmO’s medlemmar erhåller 15% rabatt på ordinarie priser.

• Medlemmar kan gå ihop och göra gemensamma inköp, som vi då per tillfälle räknar fram ett förmånligt pris på.

Scandinavian Farmers AB – 10 % rabatt till medlemmar av SpmO.

Rådgivning, handel och marknad över gränserna.Scandinavian Farmers ger alla medlemmar 10 % rabatt på samtliga abonnemang. Medlemmarna får då en inloggning till hemsidan scandinavianfarmers.com, där all information läggs ut.

Medlemsrabatt utgår på 10 % på dessa priser (max 4 användare/företag)

Gå gärna in på scandinavianfarmers.com för att se hela utbudet.